BLI SJÅFØR

GENERELL INFO

Våre løyvehavere har stadig behov for leiesjåfører til fast-/deltid  samt helg- og ekstrakjøring. For at du skal passe inn som sjåfør hos oss, må du like å gi god service, du må like å omgås mennesker og du må selvsagt like å kjøre bil.

Vi krever også at du er en trygg og behagelig sjåfør. Du må være fylt 20 år, beherske norsk språk og ha plettfri vandel for å få kjøre taxi. Minimum innehaver av førerkort i 2 år sammenhengende.

Sjåfører hos oss må oppfylle krav til helseattest for kjøreseddel, som fås etter søknad hos politiet. Harstad Taxi ønsker en høy kvalitet på våre sjåfører, og forbeholder seg derfor retten til på forhånd å velge hvilke kandidater som kan starte på sjåførkurs hos oss.

Klikk for å se — > om du oppfyller myndighetenes krav til drosjesjåførkompetanse

Alle ansatte og sjåfører i Harstad Taxi skal etterleve verdiene;

Ærlighet, Stolte, Nytenkende, Attraktive, Kvalitetsbevisste.

ANDRE LENKER AV INTERESSE

Taxifix er en gratis app, hvor du enkelt kan bestille drosje fra smarttelefoner. I Taxifix – Min side registrerer du selv kortene dine slik at du kan hente, lagre eller printe kvitteringer for taxiturer du har betalt med kredittkort og TaxiCard. Det er raskt, enkelt og smart.

Send kodeord Taxifix til 02323, eller klikk på logoene under for laste ned for Android /Apple:

PRISER OG TAKSTER

Alle turer begynner med en fast startpris. Deretter øker beløpet på bakgrunn av kjørt distanse og medgått tid. Prisen fastsettes ut fra de til enhver tid gjeldene satser iht maksimalpris forskriften fastsatt av konkurransetilsynet.

Klikk her, eller på ikonet «Priser» under, for å lese mer om våre priser.

© Kopirett - Harstad Taxi - Utviklet av Rekmont AS
Translate »
X