TJENESTER

SIGHTSEEING

Det finnes mange spennende reise mål og opplevelser i Harstad og omegn, sommer som vinter! Vi har et godt samarbeid med lokale guider og opplevelse arrangører. Sammen kan gi deg unike og uforglemmelige opplevelser.

AUNFJELLET

Ønsker du å se nordlyset blafre over himmelen? Vi kan kjøre deg opp til Aun fjellet – her vil du kunne få en følelse av å være nær Aurora Borealis.  Ca. 20 minutters kjøretur fra sentrum.

LOFOTEN

Lofoten er også kjent for sine vakre hvite strender. Nyt midnattssolen på en av de mange flotte strendene i området. Ta med et telt for å overnatte under åpen himmel og opplev en natt ut i den vakre naturen der solen ikke går ned. Lofoten har også mange unike og vakre rorbuer. Besøk et av regionens 20 musemuer og galleri for et unikt innblikk i kunst og historie.  Ca. 120 minutters kjøretur fra Harstad.

ELGSNES

På fine sommerdager kan man nyte strandlivet på sandfjæra i den hesteskoformede bukta Vågen, og på stille sommerkvelder fargeprakten når midnattssola speiler seg i havet. Tar man turen opp på fjellet Elgen ovenfor, har man en fantastisk utsikt til alle kanter. Elgsnes ligger åpent til, og med lite lysforurensning er stedet også utmerket for den som jakter på spektakulære nordlysopplevelser i den mørke årstiden.  30 minutters kjøretur fra sentrum.

SOLLIFJELLET

Kanskje du bare vill kjøre litt ski?  Vi kan svippe deg opp til vårt flotte skianlegg – sollifjellet alpinsenter.  15 minutters kjøretur fra sentrum.

KVÆFJORDEIDET

Frister det og spenne på seg lagrennskia og kunne gå i ny preparerte løyper.  Kom og opplev naturen å ta turen til Kvæfjord eide. 15 minutters kjøretur fra sentrum. Selvsagt tar vi ski med i bil eller på taket.

NUPEN

Midnattssola –  En unik opplevelse i Nord Norge. Vi kan kjøre deg til Nupen, her samles mange gjennomen sommeren for å oppleve det fantastiske fenomenet! Skap unike foto minner! Kun 20 minutters kjøretur fra sentrum.

ADOLFKANONEN

De tyske Adolfkanonene på Trondenes er av de største slagskipskanoner satt på land i Europa under andre verdenskrig. Adolfkanonene er i dag et åpent museum. I bunkeren under selve kanonen finnes en egen utstilling som viser kanonens historie, bygging og planlagt bruk. Det arrangeres kun guidet turer hit i regi av www.visitharstad.no. Vi har et samarbeidet med guiden og kjører til faste oppsatte tider og priser.

TI PÅ TOPP-TURER

I ro og mak kan du gå et flott fjell tur i vakre omgivelser.  Vi kjører deg selvsagt til utgangspunktet. Null stress – ingen parkeringsbehov.

ØVRIGE TJENESTER

Taxifix er en gratis app, hvor du enkelt kan bestille drosje fra smarttelefoner. I Taxifix – Min side registrerer du selv kortene dine slik at du kan hente, lagre eller printe kvitteringer for taxiturer du har betalt med kredittkort og TaxiCard. Det er raskt, enkelt og smart.

Send kodeord Taxifix til 02323, eller klikk på logoene under for laste ned for Android /Apple:

PRISER OG TAKSTER

Alle turer begynner med en fast startpris. Deretter øker beløpet på bakgrunn av kjørt distanse og medgått tid. Prisen fastsettes ut fra de til enhver tid gjeldene satser iht maksimalpris forskriften fastsatt av konkurransetilsynet.

Klikk her, eller på ikonet «Priser» under, for å lese mer om våre priser.

© Kopirett - Harstad Taxi - Utviklet av Rekmont AS
Translate »
X