TJENESTER

SKOLESKYSS

Vi kjører deg trygt til og fra skolen. Harstad Taxi utfører tilrettelagt skole skyss på vegne av Harstad kommune, Troms Fylkeskommune og på direkte avtale med den enkelte skole eller barnehage i vår region. Dersom du mener ditt barn trenger tilrettelagt skoleskyss, vennligst kontakt din skole.
Denne tjenesten kan IKKE bestilles eller endres av foresatte / elever.

For mer informasjon kontakt oss pr. mail ks@harstadtaxi.no eller klikk her for å lese mer på Troms fylkeskommune sine sider:

Generelt

Troms fylkeskommune har ansvar for å organisere daglig skoleskyss for ca. 9000 elever som har rett til gratis skoleskyss i grunnskolen og videregående skole. De fleste reiser med ordinære bussruter.

Her finner du mer informasjon om regelverket for skoleskyss.

Tilrettelagt skoleskyss

Elever som søker om tilrettelagt skyss pga. skade eller sykdom, tar kontakt med sin egen skole.
Ta med eller send utfylt skjema «Vedlegg til søknad om tilrettelagt skyss» til skolen. De legger den ved den elektroniske søknaden til fylkeskommunen.
Mer informasjon om tilrettelagt skyss.

Les mer

Klikk her for lese mer på Troms Fylke sine nettsider (åpnes i nytt vindu).

ØVRIGE TJENESTER

Taxifix er en gratis app, hvor du enkelt kan bestille drosje fra smarttelefoner. I Taxifix – Min side registrerer du selv kortene dine slik at du kan hente, lagre eller printe kvitteringer for taxiturer du har betalt med kredittkort og TaxiCard. Det er raskt, enkelt og smart.

Send kodeord Taxifix til 02323, eller klikk på logoene under for laste ned for Android /Apple:

PRISER OG TAKSTER

Alle turer begynner med en fast startpris. Deretter øker beløpet på bakgrunn av kjørt distanse og medgått tid. Prisen fastsettes ut fra de til enhver tid gjeldene satser iht maksimalpris forskriften fastsatt av konkurransetilsynet.

Klikk her, eller på ikonet «Priser» under, for å lese mer om våre priser.

© Kopirett - Harstad Taxi - Utviklet av Rekmont AS
Translate »
X